Чанти ,които всяка жена трябва да притежава

17 юли 2020

 Не е тайна, че хобито на много жени е да имат незаменимата колекция от чанти. Дали е достигнала своят лимит и има ли още чанти ,които да ги изкушат?Разбира се! Винаги има нужда от още една! Но има ли минимум, който е задължителен? Да:

Черна стилна чанта

Задължителен аксесоар за дами ,които държат на деловия стил. Дори в ежедневието тя-черната чанта Ви допълва със стил и увереност.Носете я в ръка ,ниско до тялото.

Неутрален цвят чанта

Изчистена , голяма с органайзер, без цип. Използвайте нюансите от светло беж до цвят каки. Ще допълни Вашият дрескод дискретно и стилно. Комбинирайте с бяло облекло, с лен, със светли дънки. В ежедневието е много лесен аксесоар за съчетаване.

Ярка и акцентираща

Зелена, жълта или оранжева! Изберете любимият си цвят и го потърсете в разновидности на форми чанти! Малка с дълга дръжка ,страхотен аскесоар за рокля, туника или риза. Голяма , стегната и с къса дръжка за ежедневните ангажименти и делови срещи. Мека, феерична и  изчистена,без цип  - комфорт, стил и емоция в едно!

Ако все още Ви липсва някоя разновиднаст на чанта, Ние от Just S'bag с удоволствие ще Ви консултираме!Обадете се или ни пишете!

 

Екипът на Just S'Bag

 

4 февруари 2024
Каква е Истината за Just S'bag?

Но защо? Как говорят?Истина ли е?

прочети още
31 май 2023
Канатица Етно Текстилна Дръжка за чанта

Криле-Сила-Живот.Магията на шевицата е преплетена в нашето ежедневие.Чантата е неотлъчен наш другар всеки ден и съчетана с цветна етно дръжка ни дава емоция,сила и усмивка.Промяната отвътре започва с промяна отвън.Пробвай

прочети още
10 ноември 2022
✨Елбетицата✨ ✨Закрила✨Сила✨Цялост✨Синхрон✨Единство✨

✨Елбетицата✨Текстилна дръжка за чанта

прочети още
19 март 2021
"Дистанционно Привличане"

Избирам Подарък от Дистанция От къде?...Кога?....Как по-бързо?...

прочети още
19 февруари 2021
подаръчни комплекти

Кой не обича Подаръци...

прочети още
16 октомври 2020
текстилна дръжка за чанта

И точно, когато е дошло времето да сменяш чантата....

прочети още
14 юли 2020
Чанта или раница

Обожавам чантите, но погледа ме "бута" към раничките

прочети още