Доставка

Скъпи клиенти, моля запознайте се с нашите условия за поръчка, доставка, връщане и замяна.

ПОРЪЧКА: Поръчките се правят  в нашият онлайн магазин Just S’bag, ако имате затруднения можете свободно да ни се обадите на телефон 0887 449 236, съобщение на Viber ,WhatsApp .След като изпратите своята поръчка автаматичното меню ще Ви изпрати данните ,които сте оставили в поръчката и това,че поръчката е постъпила в онлайн магазинът ни.Ние ще ви изпратим потвърждение за наличност от дадения артикул, чрез обаждане по телефона или съобщение на Viber до три работни дни.Потвърждението на поръчката съдържа информация за вашата поръчка, адреса за доставка, начина на плащане, дата на доставка, цена(и) и информация за връзка с Обслужване клиенти.След потвърждение за наличност и уточнение на цветове с клиента,пратката се пренасочва към куриер.Куриерът доставя пратката от един до три работни дни,в зависимост от графика му.

Ако Вашата поръчка изисква специфики и уточнения можете да оставите информация в графа "Бележки" при поръчването или свободно да се свържете с отдел Обслужване клиенти.

информация -обслужване клиенти телефон 0887 449 236,чрез телефонно обаждане или съобщение на Viber.

ПРЕГЛЕД И ТЕСТ: Изпращаме поръчките Ви с куриери на  Speedy, с опция за преглед и тест. Можете да прегледате Вашата поръчка, да я пробвате, огледате , и ако нещо не Ви допадне, да ни я върнете, без да заплащате стойността й. Куриерът ще Ви изчака около 10 минути. Поръчките се обработват и изпращат в срок от 2 (два) до 3 (три) работни дни. Доставката отнема 1 (един) работен ден в цялата ни страна.За малките населени места по график на куриера. Опцията преглед и тест Ви дава възможност и да прегледате вашата поръчка за недостатъци, преди да я получите и заплатите. Моля, обърнете внимание, че рекламация за явни недостатъци на поръчката, след като я приемете, след прегледа и теста, не се приемат.Ако все пак се установи някакво несъответсвие ,след като сте приели стоката и платили услугата доставка и цената на продукта, моля обадете са на телефон 0887 449 236 или ни информирайте със съобщение на Viber,WhatsApp , съобщение на e-mail

ПЛАЩАНE:

 Just S’bag доставя поръчките на своите клиенти с куриерска фирма Speedy .До офис на куриера или до адрес на клиент. Обработката и Доставката на поръчката  се осъществява в рамките на 2-3 дни, като куриерът предоставя писмена или устна информация за датата и часа на връчване на пратката.  Направените и потвърдени поръчки  се изпращат на следващия работен ден,след потвърждение от страна на клиента.

Цената на закупените стоки се заплаща на куриерската фирма, чрез услугата Наложен платеж

Цената за доставка на територията на България се изчислява спрямо тарифата на куриерската фирма.

При връщане и подмяна на стока, доставката е за сметка на купувача.

 * Стойността на куриерската услуга до някои малки населени места, в зависимост от възможностите на Куриерска служба   Speedy, за обслужването им, е минимално завишена.

* стойността на  куриерската услуга зависи от теглото и размерът на пратката, също така зависи и от наложеният платеж /куриерът начислява процент върху общата сума на пратката/

* стойността на куриерската услуга при поръчки доставени  до клиента в събота, е с по-висок тарифен процент. 

*за да не се оскъпява доставката ,направените поръчки ,чиито падеж се пада да бъдат изпратени или получени в събота ,ще отлагаме изпращането в първият работен ден на следващата седмица.

* клиентът може да изяви желание да бъде доставена пратката в събота ,като съответно заплати по–високата стойност на доставката.

Относно издаването на документи за продажбите / касови бележки:

В Наредба № H-18/2006г. на министерството на финансите е указано, че всяко лице е длъжно да регистрира и отчита извършваните от него продажби на стоки или услуги в или от търговски обект чрез издаване на фискална касова бележка, освен когато плащането се извършва чрез пощенски паричен превод, извършен чрез лицензиран пощенски оператор за извършване на пощенски паричен превод по смисъла на Закона за пощенските услуги. За направеното от клиента плащане пощенският оператор издава Разписка за пощенски превод на стойността на дължимата сума. Тази разписка е законово признат документ освобождаващ търговеца от задължението да издава касови бележки.

 

 

ВРЪЩАНЕ/ЗАМЯНА: След като приемете Вашата поръчка, ако все пак след прегледа и теста при доставката, решите, че желаете да я върнете или замените, е необходимо да ни уведомите в срок от 1 (един) ден от получаването й. За да върнете или замените вашата поръчка, артикулите не трябва да бъдат употребявани, ароматизирани, носени, гладени, прани, зацапани, скъсани или по друг начин да бъде увреден търговският им вид. Стойноста, която сте заплатили ще ви бъде изплатена с наложен платеж веднага, щом получиме пратката ,която ни връщате. При връщане на пратката задължително трябва да сложите преглед и тест, в противен случай пратката няма да бъде приета.Всички разноски по връщането са за сметка на клиента.

 Сумата може да бъде върната по банков път по Вашата банкова  сметка, която трабва да ни представите по e-mail адрес.

Възстановяване на сумата ще бъде извършено в минимален срок от 5 работни дни, след като сме получили върната пратка и сме проверили търковския вид на същата, или максимален срок от 14работни дни, в зависимост от ред технически и друг тип причини.